Untitled
29 mei 2014
week 50: 23 t/m 29 mei

Op 23 mei zijn we met de fiets naar opa en oma Van Aerle gegaan. Samen met tante Maartje en Eline hebben we daar geluncht. Bas is met mij mee boodschappen gaan doen, terwijl Laura even bij oma bleef.
We zijn op 24 mei op de fiets bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Op de terugweg wilde Bas naar de pauw gaan kijken. Ik zei dat dat niet kon omdat Laura naar bed moest. Toen vroeg Bas: “Mama, mag ik ALSJEBLIEFT even naar de pauw keken?” Toen ben ik toch nog even langs de pauw gefietst. Ik zei: “Kijk, Bas, daar is de pauw en daarachter zit de haan”. Hij zei niets terug en toen ik omkeek, hing meneer bijna langs de fiets in zijn tuigje te slapen, terwijl Laura voorop nog vrolijk zat te zwaaien en te babbelen ;-).
Op 25 mei zijn we ’s morgens op de fiets naar tante Maartje, oom Tom en Eline geweest. We hebben lekker in de tuin gezeten. ’s Middags zijn we ook nog naar opa en oma Van Mierlo gefietst. Tante Monique, Esther en Lars waren er ook. Ook daar hebben we lekker in de tuin gezeten. Op de terugweg zijn tante Monique, Esther en Lars met ons mee gefietst.
Laura was op 26 mei ’s morgens erg onrustig. Ze heeft erg hard gehuild; zo hard dat ze er bijna van moest overgeven. Wat er aan de hand was, weet ik niet. Ze huilde als ik haar in de box zette, maar ook als ik haar vasthield. Ze voelde erg warm, maar dat kwam door het harde huilen, want ze had geen koorts. Ze heeft veel geslapen ’s morgens en de rest van de dag was ze weer net zo vrolijk als anders. Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stukje gaan wandelen.
Op 27 mei kwam kapster Ellen om Bas, Laura en mij te knippen. Laura was erg overstuur en het viel dan ook niet mee voor Ellen om haar te knippen.
We zijn op 28 mei bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen samen met tante Maartje en Eline. Laura is nog even bij hen gebleven, toen ik met Bas boodschappen ging doen.
Laura is al net zo ongeduldig als haar broertje: ze probeert torentjes te bouwen, maar verder dan 2 blokjes komt ze niet. Als ze het derde blokje erop probeert te zetten, valt de toren om en wordt ze boos ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative